Retir de Sant Joan
Reservar

Arribada: Dissabte 22 Juny 18h
Sortida: Dilluns 24 Juny18h

Un Sant Joan de reconnexió amb la saviesa de la natura, lluny d’excessos i d’aglomeracions. Celebrarem la vitalitat del solstici d’estiu harmonitzant-nos amb els cicles naturals. Utilitzarem la Roda de les 4 direccions com a fil conductor del retir. 

Testimonis

Vint persones que han participat als Retirs d’ANIMA parlen de la seva experiència en primera persona.  

Reproducir vídeo
On

Encantadora masia rural al Ripollès envoltada de bosc. Habitacions de 2-4 llits (no hi ha habitacions individuals). Bassa per banyar-se.

Reproducir vídeo
Programa d'activitats

clica cadascun dels dies per veure el programa.

Alimentació
alimentación

L’alimentació és un aspecte important als retirs. Per equilibrar cos i ment seguim una saborosa, nutritiva i equilibrada dieta vegetariana.  

Facilitador

Marc Ribé
Psicòleg, Profesor de Meditació, Dinamizador de Grups i Creador d’experiències per al Desenvolupament del Potencial Humà basat en la Natura. 

Marc Ribé és Psicòleg, Dinamitzador de Grups i Professor de Meditació.
Té una dilatada experiència conduïnt grups de Desenvolupament Humà basat en la Natura pels quals han passat més de 1000 persones.
Va crear i gestionar durant 8 anys el Centre Espai Obert a Barcelona i actualment és l’impulsor del projecte ANIMA, Escola de Vida i INNAT NATURA.

Equilibri

Oferim el context per tal que cada participant trobi el seu equilibri entre la interacció social amb el grup quan li vingui de gust i també el recolliment individual quan ho necessiti. 

Aportació econòmica

El preu total del retir és de 205€.  Inclou l’estada, tots els àpats i totes les activitats. 

Reserva de plaça

La plaça queda reservada mitjaçant l’abonament de 95€ a compte del preu total del retir.  

També pots fer Bizum al 722 25 45 75 i enviar-nos un missatge per whatsapp un cop l’hagis fet.

Es reemborsarà el 100% de l’import de la reserva en cas que la cancel·lació es comuniqui almenys 10 dies abans de l’inici del retir. En cas de comunicar-se amb menys de 10 dies de l’inici del retir, l’import de la reserva no serà reemborsat.

¿Necessites més informació?
Nombre*
Teléfono
Email*
Comentarios*